AutoMotoShow 2011 Dragrace Drachten
Drachten 2011 – ‘A new start and we are ready for it’, duidelijker kan de boodschap niet zijn. Met AutoMotoShow gaan de dragrace-evenementen op de Dragstrip Drachten een nieuw tijdperk in. Promotor XpoEvents is klaar om van dit eerste evenement meteen een totaalspektakel te maken. Auto’s en motoren die na een dikke burn-out in 7 seconden naar 300 km/u accelereren, een spannende strijd om tienden van een seconde en punten voor het Open Nederlands Kampioenschap. Maar daarnaast ook een show van bijzondere auto’s, custom bikes en cars en alles wat daarbij past. AutoMotoShow dus!

De eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Drag Racing in Drachten is dit jaar meer dan de opening van een nieuw seizoen. AutoMotoShow beleeft dit weekend zijn primeur op de Dragstrip Drachten. Uiteraard vormen de dragraces met hun spectaculaire burn-outs, flitsende acceleraties, hoge wheelies en nek-aan-nek races de hoofdmoot van het programma.Daarnaast is het evenement aangekleed en brengt XpoEvents als nieuwe promotor een breed scala aan andere activiteiten waardoor er op en rond de dragstrip altijd wat te beleven is. Op het programma staan bijvoorbeeld shows van bijzondere custom bikes en cars, een uitgebreide shopping-area en op zaterdagavond een feest met Live muziek.

Wij wensen u veel plezier en racegenot toe.

Met sportieve groet,

Arjan Oosterveer

Organisator AutoMotoShow | XpoEvents b.v.

Kijk voor meer informatie op www.AutoMotoShow.nl

Auto Moto Show 2011 trailer from Seifer Chimera on Vimeo.

Share