Amsterdam is de nieuwe locatie voor de King Cruise!

Amsterdam wordt de nieuwe locatie voor de King Cruise heeft Maria Pels laten weten. De locatie is Borchland geworden, een locatie nabij de Amsterdam Arena. Klik hier voor de locatie.

Maria Pels schreef: Lieve allemaal,

ik laat jullie niet langer in spanning zitten. 

De nieuwe locatie is Borchland in Amsterdam. 
Zondag 12 mei zullen we daar de eerste editie van de King Cruise gaan vieren! 

Het is echt een fantastische locatie. Goed bereikbaar en qua afstand dicht bij de oude locatie. Een prachtig terrein met heel veel parkeerplekken. Er is leuke horeca op het terrein en we hebben een overdekte hal voor de USA Market en een band! Dus ook met iets minder weer, is er een enorme overdekte ruimte waar we het heel erg gezellig kunnen maken!

Het karakter van de King Cruise blijft zoals we het gewend zijn. Gratis entree voor mensen met een Amerikaanse auto! En alles overzichtelijk bij elkaar op 1 terrein.

Roy Blom, de eigenaar van Borchland, verwelkomt ons met open armen en is ontzettend enthousiast. 

Ik wil heel graag Willem Kuiper bedanken voor zijn inzet. Mede door zijn enthousiaste verhaal heeft hij Borchland en de King Cruise samengebracht. En dan natuurlijk het fantastische team wat iedere KC weer aanwezig is. Ook zij kunnen niet wachten om weer te beginnen en er een succes van te maken op de nieuwe plek. 

Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop jullie ook!
Dus 12 mei, Borchland the place to B, en nu ook voor de KC!

Meer info vind je op www.kingcruise.nl of op www.borchland.nl enhttps://www.facebook.com/pages/Borchland-the-place-to-B/151087301585128?fref=ts

En voor vragen kun je natuurlijk altijd bij mij terecht!! 

Had ik al gezegd dat ik gigaspecktakeltastisch BLIJ ben!? Niet alleen met de nieuwe locatie, maar ook met de bezoekers van de King Cruise. We zijn in de loop der jaren een hele hechte club geworden en dat vind ik echt heel erg bijzonder! 

Lieve groet,

Maria

Share