Quartermile Nationals 2013 Drachten

Van 21 t/m 23 juni 2013 werden er weer de opener voor de jaarlijks terugkerende dragrace weekenden op het Vliegveld van Drachten. De dragraces zijn voor zowel auto’s, als ook motoren. De organisatie had er van alles aan gedaan om alles tot in de puntjes te verzorgen. Wat ze helaas niet in de hand hadden was het weer. Op de openingsdag vrijdag werd door de regen helemaal niet gereden, en op zaterdag en zondag werden diverse malen de races stil gelegd om de buien over te laten trekken. Het gevallen water moest hierna van de baan af om de races veilig te laten verlopen. Al met al keer op keer oponthoud. De crew werkte na de buien hard om de baan te drogen en deze weer wedstrijd klaar te maken. Hierna werd er weer gestreden met eigen records bij diverse rijders tot gevolg.

Van 12 t/m 14 juli 2013 is het volgende dragrace weekend, de Quartermile Internationals.   Meer info is te vinden op www.quartermile.nl.

Klik hieronder voor de foto’s:

Foto’s v8meetings.nl (201)
Foto’s Niels (83)
Foto’s Meindert (251)


Met dank aan Drumrammer voor het filmpje.

Share